Overslaan naar inhoud
Mijn Creativiteit met Canva en Laposta.

Mijn Creativiteit met Canva en Laposta.

on

Hoi Allemaal!!

Het is al even geleden dat ik een blog heb geschreven. Mijn vorige blog schreef ik begin december. Veel te lang geleden dus. Ik begon er toen mee dat ik afgelopen november m’n eigen bedrijf ''Sanne Zijlstra | social media creator'' gestart was, hoe ik te werk ben gegaan en wie mij daar fantastisch bij geholpen hebben. Heb op toen op LinkedIn een ‘’post’’ geplaatst om te laten weten dat ik m’n bedrijf ben gestart. De daarop geplaatste link van mijn eerste blog is 2264x bekeken. Echt super TOF! Echt super trots op! 

We zitten nu eind april. Mijn Sanne Zijlstra | social media creator accounts op Instagram en facebook krijgen al wat meer volgers, en ook mijn netwerk op LinkedIn begint al wat te groeien. Super leuk! 
Als social media creator werk ik met veel verschillende programma’s om het werk goed en creatief uit te kunnen voeren voor de opdrachtgevers.  Ik heb al wel eens verteld in m’n andere blog hoe fijn ik het programma “Canva” vind werken. Je kunt met Canva zoveel leuke ‘’stock-foto’s” maken, speciaal voor social media, voor websites… 
Op deze manier heb ik ook voor een opdrachtgever een persoonlijke kerstgroet ontworpen. 
De opdrachtgever wilde liever via whatsapp een persoonlijke kerstgroet sturen naar (zakelijke) relaties i.p.v. via Instagram, facebook of LinkedIn. De klant vertelde me hun wensen, heb die uiteraard uitgevoerd en het eindresultaat op de mail gezet. De klant was erg tevreden met het eindresultaat.

Met mijn bedrijf ‘’Sanne Zijlstra | social media creator’’ verzorg ik verschillende diensten voor m’n klanten zoals het opstellen van nieuwsbrieven. Ik heb dit al een keer beschreven in mijn allereerste blog maar ik wil er nu wat meer over vertellen. Zo mag ik voor een bedrijf dat huizen in Spanje verkoopt de nieuwsbrief verzorgen. Ik heb in het programma ‘’Laposta’’ een account aangemaakt voor de klant. In dit programma kun je een lijst aanmaken met contactpersonen naar wie je de nieuwsbrief wil verzenden.  
De klant stuurt via de mail de foto’s met huizen en de bijbehorende tekst naar mij door.
Ik zet voordat ik begin met de nieuwsbrief de ontvangen foto’s altijd even in een apart mapje, zo weet ik gelijk waar ik de foto’s kan vinden als ik die wil invoeren.
Onder de tabblad Campagnes kan je allemaal ‘’sjablonen’’ maken. Daarmee vul ik dan de nieuwsbrief met foto’s en de bijhorende tekst. Als de nieuwsbrief af is stuur ik altijd eerst een testmail met de nieuwsbrief naar de klant. 
Als de klant iets veranderd wilt hebben pas ik dat uiteraard gelijk aan. Wanneer de klant akkoord geeft stel ik de dag + tijdstip in zodat dan de nieuwsbrief wordt verzonden naar alle relaties die in de adressenlijst staan.  

Tot slot…ik ben heel blij dat ik voor mezelf ben begonnen afgelopen november en heb in deze tussentijd veel leuke opdrachten mogen uitvoeren. 
Meer hierover een volgende keer.

Nu mijn vraag aan jou: “Ken jij het programma ‘’Canva’’ ook? Zo ja? Wat vind je van het programma”? 

  Related Posts

  Mijn eerste Blog
  April 09, 2023
  Mijn eerste Blog

  Afgelopen november ben ik begonnen met het opzetten van m’n eigen bedrijf ‘’ Sanne Zijlstra | social media creator”Super veel...

  Meer lezen
  Drawer Title

  Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en uw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan uw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

  Vergelijkbare producten