Overslaan naar inhoud
Mijn eerste Blog

Mijn eerste Blog

on

Afgelopen november ben ik begonnen met het opzetten van m’n eigen bedrijf ‘’ Sanne Zijlstra | social media creator”
Super veel zin in!  Er komt heel wat bij kijken, zoals een Logo ontwerpen, website vullen, Facebook-, Instagram-  en LinkedIn-accounts aanmaken. Teveel om op te noemen.

En m’n eigen logo ontwerpen: daarbij heeft Esther Lips van reclame ontwerpbureau “NOT JUST IDEAS” me fantastisch bij geholpen.
Esther maakte verschillende logo’s voor me. Heb er uiteindelijk 2 uitgekozen. Een die wat strakker is qua uiterlijk, en eentje met handgeschreven tekst die volgens mij dichter bij mijn eigen persoonlijkheid past.
Heb ook uiteraard nog aan een paar andere mensen gevraagd die mij persoonlijk heel erg goed kennen. Nu de keuze gemaakt en ik ben er zelf erg blij mee. Het wordt dus de laatste.

Een eigen website hoort hier natuurlijk ook bij.
Deze heeft mijn man Stefan voor mij gemaakt samen met het bedrijf De Webmakers uit Gorinchem. De Webmakers heeft een Webdesign bureau met jarenlang ervaring.
Ze lieten mij in het programma "concrete5" een website uitzoeken waarvan ik graag m'n eigen site wil maken.
Samen hebben we de site gevuld met sjablonen van social media en de juiste tekst erbij zodat opdrachtgevers goede informatie krijgen, over van wat ze van mij kunnen verwachten.
Bij een website hoort natuurlijk ook een banner waarop je je bedrijfslogo presenteert. Voor de banner op mijn website heb ik het programma "Canva" gebruikt. Vind dit zelf een fijn programma om mee te werken. Er staan heel veel keuzes op als je bijv. een banner wilt voor bepaalde seizoenen, feestdagen ect.. Gebruik de zoekfunctie en je hebt volop de keuze.
Ook staan er  social media icoontjes onderaan m'n website.
Als je die aanklikt kom je gelijk op m'n social mediapagina's. Dat is lekker handig voor als je mij wilt volgen.

Het presenteren van Sanne Zijlstra | Social Media Creator op social media.

Ik heb zelf al een aantal jaar Instagram, vind het erg leuk om er iets wat mij bezig houd te laten zien. Heb nu ook een "zakelijke" pagina aangemaakt om m'n (toekomstige) opdrachtgevers te kunnen volgen op hun pagina. Met Facebook heb ik hetzelfde gedaan.
Maar LinkedIn had ik nog niet. Er gaat opnieuw een hele nieuwe wereld voor me open. Erg leuk om mensen te vinden die dezelfde interesses hebben.

Met mijn bedrijf kan ik dus de social media bijhouden voor m'n opdrachtgevers. Maar er is meer. Ik stel ook nieuwsbrieven op voor bedrijven. Deze maak ik in het programma ''Laposta"
In week (47) heb ik m'n eerste nieuwsbrief mogen maken. Super leuke opdracht. De klant is erg tevreden met het eindresultaat.
Ik ga ook bestaande websites bijhouden voor bedrijven. Je kunt dan denken aan de lay out: nieuwe foto's, het vullen van de site.
Of wanneer het nodig is andere indeling maken. Er natuurlijk voor zorgen dat website bezoekers blijven rondkijken op je site en jou aanbevelen bij hun zakenrelaties.

Er is dus zoals jullie lezen heel veel werk verricht in een korte tijd om Sanne Zijlstra | Social Media Creator tot een beginnende onderneming te maken. Ik ben de mensen die mij hierbij hebben geholpen en waar ik nog steeds op kan rekenen heel erg dankbaar.

Ik ga ze toch nog een keer noemen. Mijn man Stefan die het al heel erg druk heeft met zijn bedrijf TéGéTel|HBA  en tussendoor en in de avonduren mij bijstaat.
Mensen die hem kennen weten dat Stefan 100% voor zijn bedrijf gaat.
Dit doet hij ook met mijn bedrijf. Hij kan dan ook streng zijn. Iets moet bij hem niet 95% maar 100% op orde zijn
Esther Lips van reclame ontwerpbureau “NOT JUST IDEAS” die mijn bedrijfslogo heeft ontworpen waar ik heel erg blij mee ben.
En de Webmakers voor de eerste opzet van mijn eigen website.
Ik hoop in de toekomst met de bovengenoemde bedrijven meer te mogen werken.

Het jaar is voor mij super mooi begonnen. In maart zijn m'n man en ik trotse ouders geworden van een zoontje van 3 jaar oud.
En nu in november m'n eigen bedrijf gestart. Oftewel is 2021 een jaar dat mij heel erg veel moois heeft gebracht.

  Related Posts

  Mijn Creativiteit met Canva en Laposta.
  April 09, 2023
  Mijn Creativiteit met Canva en Laposta.

  Hoi Allemaal!! Het is al even geleden dat ik een blog heb geschreven. Mijn vorige blog schreef ik begin december....

  Meer lezen
  Drawer Title

  Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en uw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan uw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

  Vergelijkbare producten